+36304747111 | megrendeles@karorak.hu

HASZNÁLD A TOP-10 KUPONT A KEDVEZMÉNYÉRT!

+36304747111 | megrendeles@karorak.hu

HASZNÁLD A TOP-10 KUPONT A KEDVEZMÉNYÉRT!

Blog

Miért válassz Magyar üzletet, miért válassz minket?
26
Jan

Miért fontos, hogy hivatalos forrásból vásárold meg álmaid karóráját vagy ékszerét? Pár fontos dolog, amiben Mi jobbak vagyunk a külföldi és a belföldi konkurenseinknél. Persze van még hová fejlődni, de törekszünk arra, hogy vásárlóink a legelégedettebbek legyenek velünk.

9 + 1 Tipp óravásárláshoz
25
Jan

Óra vásárláson töröd a fejed? Engedd meg, hogy segítsünk! Néhány hasznos jó tanács, mielőtt rossz döntést hoznál. Olvasd el cikkünket, és máris könnyebb lesz a váasztás! 9 + 1 hasznos tipp órákról a vásárlónak.

Hét év garancia! Igen a Roamer megcsinálta
04
Jan

Sokszor elgondolkodtunk azon, hogy a nagy világmárkák, mint például a Omega, vagy a Rolex miért csak két év garanciát adnak a több millió forintba kerülő karóráikra. Nem jöttünk rá, hiszen a mottójuk a megbízhatóság, a hosszú évek tapasztalata, és a dollármilliókat felemésztő reklámok, fejlesztések.

A Vostok órák hihetetlen története
17
Jan

Bizonyára hallotál már a Szovjet gyártású órákról. Nagyszüleink, szüleink sokszor emlegetik "Bezzeg a Szovjet mérnökök" Ők még tudtak órát gyártani! Hát igen még ma is tudnak! Ismerd meg az egyik nagyágyút a Vostok Europe óragyárat, és annnak fantaszikus történetét.

A kéktengeri ragadozók támadásba lendülnek
16
Okt

Végre szuper Seiko újdonság!
Megérkeztek SRPE39K1 és SRPE33K1 az igazi kéktengeri ragadozók!
Lassan már egy éve várjuk az igazi újdonságokat az óragyártás nagyjaitól. IGEN! Végre a Seiko új limitált kollekcióa megjelent. De előtte egy pici visszatekintés az előzményekre, és hogy mi is a SAVE THE OCEAN project, és honnan ered.

Mi kerül egy Vostok órán ennyibe?
08
Jan

Ha ránézel egy VOSTOK EUROPE órára, nagy valószínűséggel az első gondolatod az, hogy „Mi kerül ezen ennyibe? Hát ez a márka kissé túlárazott!” De biztosíthatlak, hogy ez korántsem így van. Sőt nemhogy nem túlárazott, hanem inkább egy jó ár érték arányú termék. Egy igazán jó befektetés. Hogy miért? Most elárulom Neked! 

HOGYAN FIZETHETÜNK ONLINE VÁSÁRLÁSKOR BANKKÁRTYÁVAL 2021 BEN
01
Jan

Talán már hallottál róla, hogy 2021 január 1-től módosult az online fizetés rendje. Mi változott pontosan? Segítünk, hogy tisztán lásd a dolgokat. Január 1-től sokkal biztonságosabb az online fizetés. A részeltek a bomra kattintva olvashatod. Az új rendszer már nálunk is működik.