+36304747111 | megrendeles@karorak.hu

Használd a TOP10 Kupont -10%! Szinte mindenre működik!

+36304747111 | megrendeles@karorak.hu

Használd a TOP10 Kupont -10%! Szinte mindenre működik!

Hírek

Igazi kéktengeri ragadozók
2020.10.16 21:05

Végre szuper újdonság!

Megérkeztek SRPE39K1 és SRPE33K1 az igazi kéktengeri ragadozók!

 
Lassan már egy éve várjuk az igazi újdonságokat az óragyártás nagyjaitól. IGEN! Végre a Seiko új limitált kollekcióa megjelent. De előtte egy pici visszatekintés az előzményekre, és hogy mi is a SAVE THE OCEAN project, és honnan ered.Seiko Save the Ocean

Emlékszel még Cousteau kapitányra és legendás hajójára, a Calypso-ra?  Az ő unokája az a Fabien Cousteau, aki egy két éves projekt keretein belül a Seiko partnereként a tengereink megmentését tűzte ki közös célként.

A most megjelent "Rája" modellek immár a negyedik Prospex Save The Ocean kollekció tagjaiként érkezett meg. Az első sorozaton 2018-ban a számlap mintázata a kék bálna bőrét idézte fel. Tavaly, 2019 elején ugyanazzal a számlappal, de mélyfekete színben játszó tokkal és fémszíjjal érkezett meg a Save The Ocean fekete kiadású változata óriási sikereket aratva. Szintén 2019-ben, nyár elején jelent meg a harmadik a Nagy Fehér Cápának dedikált speciális kiadás, melynek a számlapja egy, a hullámok közül felbukkanó cápauszonyt rejtett. 
A legújabb modellen pedig három ikonikus manta rája úszik be a gyönyörűen kidolgozott számlap kék tengerére. Azon túl, hogy komoly a cél, a technológia és a minőség sem elhanyagolható. A Seiko Prospex tervezőigárdája beleadott apait, anyait, hogy egy igazán egyedülálló, és különleges modellt tervezzen és alkosson. A nemesacél tok, és a nemesacél óracsat pontos illesztése, szinte egy egységként öleli át a csuklódat. A lekerekített csatelemek, könnyed érzést adnak, olyan, mintha nem is lenne a csuklódon a MANTA RAY. Pedig a méretei sem elhanyagolhatók. Az óra tok átmérője a SRPE39K1 esetében 45 mm. SRPE33K1 pedig esetében 43,8 mm. Minkét modell esetében a számlap alatt a SEIKO PROSPEX PRECISION 4R35 mechanikus automata szerkezete dolgozik. A ketyegő járás tartaléka sem elhanyagolható. Hordás nélkül 41 órán át a pontos időt képes mutatni. Természetesen kézzel is felhúzható a szerkezet. A könnyed, tökéletes járást a házba épített 23 kőcsapágy garantálja. A minden helyzetben tökéletes láthatóságért, a karcálló és tükröződésmentes zafír üveg felel. A könnyed és robosztus tokba épített tömítésszett, és a menetes hátlap magabiztos 200 méteres 20 ATM vízállóságot garantál. Természetes, hogy Diver’s minősítéssel. Ha kedvet kapták, hogy felpróbálj egy igazi nagyragadozót, látogass el üzleteink valamelyikébe, és hagyd hogy elcsábítson a manta érzés. Látogass el Budapesten a Duna Pláza földszintjén lévő SEIKO referencia partner üzletünkbe, ahol élőben is megcsodálhatod és meg is vásárolhatod a Seiko Save The Ocean kollekció 2020-as modelljeit.